Jakthundsbutiken är en webb-baserad butik som riktar sig till dig som jagar eller är aktiv i skog och mark med din hund. Här kan du hitta alla sorters hundtillbehör, jaktkläder och prisvärt hundfoder; allt samlat på ett ställe.
Jakthundsbutiken ägs av Chris Sundström och drivs tillsammans med kollegorna Marcus Svensson samt Mathias Hjertsson.
Chris är yrkesjägare men jobbar också som instruktör vid träning av jakthundar i vilthägn. Även fritiden ägnar Chris åt jakt i de flesta former men med en förkärlek till att jaga älg, björn och vildsvin med sina två västsibiriska laikor Hagel och Åska, Plotten Drumle samt jämthunden Reko.
Chris brinner för den svenska löshundsjakten, och Jakthundsbutiken är en produkt av hans mångåriga erfarenhet av vad som behövs och fungerar i skarpt läge, för att ge oss en lyckad och säker jakt med våra fyrbenta vänner.

Mathias Hjertsson besitter många års erfarenhet av jakt med ställande hundar. Mathias spenderar all sin fritid åt att träna och utveckla sina spetsar, varesig det må vara spårträning eller fullt ös i dragselen. Med denna erfarenhet kan Mathias bistå med många värdefulla tips och råd på allt som kan tänkas behövas för att lyckas både i skogen samt att underhålla era hundars fysik under lågsäsongen. Mathias jagar idag främst älg och vildsvin med jämthundarna Avalon och Tess.

Marcus Svensson är våran nordligaste kollega och ansvarar för distrikt Norr. Marcus har många års erfarenhet av jakt i norra landskapen. Bosatt i Strömsund vet Marcus bättre än de flesta vad som krävs av våran utrustning för att våra hundar ska lyckas i de mest krävande förhållanden. Marcus är en inbiten friluftsmänniska som spenderar all sin tid i fjäll och skog. Marcus är en perfekt rådgivare när det är dags för ett nytt jaktställ eller om kängorna börjar se slitna ut.

Marcus jagar främst älg med hunden mega men även en hel del skogsfågel.